Big Green Egg je ideální pro uzení jakýchkoli potravin a jídel. Charakteristická vůně a jemná chuť za tepla uzených pokrmů příjemně překvapí každého hosta. Pro dosažení co nejlepších výsledků používejte jen originální, čisté dřevěné štěpky. Pokud plánujete udit déle než 30 minut, namočte štěpky do vody alespoň hodinu před použitím a posypte jimi celé ohniště. Udící štěpky budou vytvářet dým, který dodá připravovanému jídlu specifickou chuť a vůni. V nabídce jsou různé typy udících štěpků. Některé se hodí na uzení určitých potravin lépe než jiné. Z tohoto důvodu je zde několik rad.
Apple (jablečné): vepřové, bílé maso a drůbež jako kuře nebo krůta. Cherry (třešňové): jehněčí, veškerá zvěřina, kachny a hovězí maso. Pecan a Hickory: kořeněné, uzené pokrmy. Zejména se používá při klasickém americkém grilování.
Parametry
Typ kategorie:
Příslušenství ke grilům
Komentáře
Vybíráme z poradny
Potřebujete poradit?
Obraťte se na našeho specialistu na grily.
Komentáře