Nevíte si rady?
Zavolejte nám.
606 356 488
(Po–Pá: 9.00–18.00)
1 200 m2 v Praze 9
připraven vám vždy poradit
na 90 % produktů
se 100% vrácením všech úroků
SHOWROOM na zahradní grily - přijďte si vybrat gril do našeho showroomu v Praze 9 (ulice Poděbradská 54).
Pro více informací volejte 727 869 355 nebo 606 356 488, případně klikněte ZDE.
Řada PRO SERIES nabízí perfektní grily ve všech ohledech. To platí i o i grilu na pelety TRAEGER PRO SERIES 34 GRIL - BLUE. První dojem je absolutně skvělý. Robustní konstrukce s rovnoměrně rozloženou váhou nejen vypadá stabilně, ale perfektně stabilní skutečně je. To poznáte při grilování, ale i při pojíždění, které vám ulehčí masivní madlo na boku grilu. S tímto grilem bude vaše zahradní vaření ještě o stupeň lepší. Díky systému kontroly teploty u peletového grilu TRAEGER PRO SERIES 34 GRIL – BLUE “Advanced Grilling Logic”, který udržuje teplotu uvnitř grilu v rozmezí pouhých +/- 10 °C*. Součástí grilu jsou totiž i dva vpichové teploměry, kde můžete měřit teplotu uvnitř pokrmu, který připravujete, a proto dosáhnete skvělých výsledků. Na tomto grilu, který má dva grilovací rošty o celkové grilovací ploše 5703 cm2 ugrilujete na hlavním roštu současně 24 burgerů, nebo 6 kuřat, 32 klobás, nebo 9 celých žebříků žeber. Na vedlejším roštu současně 16 burgerů, nebo 24 klobás. Průměrná variabilita při 1 hodině grilování (na začátku se předpokládá gril rozpálený na nastavenou provozní teplotu) při okolní teplotě 22 °C a bezvětří.
Jak fungují peletové grily TREAGER:
Zásobník na pelety uchovává 100% dřevěné pelety z tvrdého dřeva. Díky ovládacímu panelu si můžete nastavit přesnou teplotu, jako u vaší trouby. Šnek přivede dřevěné pelety ze zásobníku do topeniště, kde ho podpálí podpalovač Hot Rod a čím nastavíte vyšší teplotu, tím se bude rychleji točit a dodávat potřebné množství pro vytvoření správné teploty. Větrák, který rozfoukává oheň vytvoří rovnoměrné proudění teplého vzduchu okolo Vašeho pokrmu. Samozřejmostí je odkapávací tác, který zajistí odkapávající šťávy před plameny a zabraňuje hoření. Nic již tedy nebrání tomu, aby jste si vychutnali skvěle připravené pokrmy.
CHUŤ
Je to fakt-připravené na opravdovém dřevě chutná jídlo lépe. Přírodní dřevěné pelety dávají jídlům připraveným na Traegeru jedinečnou chuť. Majitelé grilu Traeger i ostatní nadšenci barbecue a grilování se shodují, že chuť jídla připraveného na ohni z tvrdého dřeva je to, co mají na grilování nejraději. A že právě oheň z tvrdého dřeva je to, co dělá rozdíl v chuti oproti grilům na dřevěné uhlí či plynovým grilům. Opravdové dřevo-opravdová chuť, pokaždé.
VŠESTRANNOST
Grilování, uzení, zapékání, dušení, pečení a samozřejmě královská disciplína BBQ - barbecue. Můžete to rozjet rychle a zprudka, nebo pomalu a při nižších teplotách (low & slow) ale i na další způsoby, je jen na vás, kterou cestou se vydáte a kterou techniku vaření zvolíte ze 6 v 1 grilu Traeger! A budete excelovat pokaždé, ať už budete grilovat, udit, zapékat, dusit, péct nebo si užívat BBQ. Pomalu pečená žebra nebo křupavá pizza, šťavnatá krkovice s příchutí tymiánu a kouře z tvrdého dřeva nebo klidně domácí jablečný štrůdl. Na Traegeru uvaříte cokoliv vás napadne.
LEHKOST
Příprava jídla na ohni je s traegerem hračka. Díky jednoduché obsluze grilu Traeger se můžete opravdu soustředit na to, co je pro vás důležité: vaše rodina, vaši přátelé a jídlo, kterým je chcete potěšit. Ale hlavně váš čas. Správné fungování Traegeru zajišťuje digitálně řízený konvekční systém, který přesto zůstává věrný základní myšlence: příprava jídla na ohni, kterou ale maximálně zjednodušuje. Stačí nastavit požadovanou teplotu, stejně jako na vaší domácí troubě. A potom už záleží jen na vás, jeslti se budete věnovat preciznímu ladění receptu, půjdete štípat dříví nebo se podíváte na napínavý zápas play-off. Traeger vás podrží.
SPOLEHLIVOST
Perfektní výsledek na každý pokus. Konzistentní teplota vám zaručí konzistentní výsledky. To znamená, že se můžete opravdu věnovat správnému postupu u jakéhokoliv receptu. Bez zbytečného rozptylování s udržováním ohně. O to se postará Traeger: udrží nastavenou teplotu. Tím se zbavíte největší proměnné na cestě k vynikajícímu jídlu připraveném na ohni. Staňte se mistry grilovaného kuřete vcelku, ovládněte zahradní šampionát v kategoriích “zauzený grilovaný losos” i “šťavťnatý steak”. A s klidem si troufněte i na trhané vepřové či telecí hrudí. Můžete se spolehnout, že výsledky budou skvělé. Znovu a znovu.
Typ kategorie: | Grily na pelety |
---|
Tomáš Sádecký
(Po–Pá: 9.00–18.00)
1 200 m2 v Praze 9
připraven vám vždy poradit
na 90 % produktů
se 100% vrácením všech úroků
Budeme vám posílat pouze užitečné informace.
Žádným spamem vás otravovat nebudeme.
Rychlý nákup
Při dalším nákupu už nemusíte zadávat své údaje.
Informace o novinkách a akcích
O akčním zboží budete vědět jako první.
Sledování stavu objednávky
Budete přesně vědět, jak je na tom vyřízení vaší objednávky.
Historie objednávek
Všechny objednávky a faktury přehledně na jednom místě.
Komentáře